Seren Serengil'i Boğaz'a yemeğe götüren sevgilisi pişman oldu: Haftanın 5 günü dışarıda yerim ama...

Seren Serengil'i Boğaz'a yemeğe götüren sevgilisi pişman oldu: Haftanın 5 günü dışarıda yerim ama...

Seren Serengil'i Boğaz'da yemeğe götüren sevgilisi Mustafa Tohma pişman oldu. Tohma, bir restoranda yedikleri yemek sonrası gelen hesaba isyan etti.

Ekranların popüler isimlerinden şarkıcı ve sunucu Seren Serengil açıklamalarıyla ve geçirdiği operasyonlarla sık sık gündemde yer alıyor.

basliksiz-2a.jpg

Serengil, geçtiğimiz yıl geçirdiği mide ameliyatı sonrasında uzun bir süre sağlık sorunları yaşamış ve sevgilisi Mustafa Tohma da bu süreçte onu hiç yalnız bırakmamıştı.

Çift geçtiğimiz günlerde yemek yemek için Boğaz'da bir restorana gitti. Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma, gelen hesaba isyan etti.

basliksiz-3.jpg

Yemek sonrası gelen hesabı sosyal medya hesabından "İlk defa yapıyorum" diyerek paylaşan Tohma, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Haftanın beş günü dışarıda yerim ama bu nedir ya! Sadece meze"

basliksiz-5-001.jpg

MUSTAFA TOHMA KİMDİR?

Mısır, buğday, hayvan yemi üretmekte olan Mustafa Tohma, geçmiş yıllarda boyunun uzun olması nedeniyle aile dostlarını kırmayarak bir kaç defa modellik yaptığını ifade ediyor. Mustafa Tohma kendi mesleği olan çiftçiliğe devam etmektedir.

basliksiz-6-001.jpg

Mustafa Tohma, 6 Kasım 1982 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi. Aile işi olan ve kendisinin de ziraat fakültesini bitirerek başladığı çiftçilik kariyerine devam etmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN