Bu Zayıflama Yöntemiyle Spor Yapmadan 7 Günde 7 Kilo Verin! İşte Cayır Cayır Göbek Eriten Yoğurt Kürü

Bu Zayıflama Yöntemiyle Spor Yapmadan 7 Günde 7 Kilo Verin! İşte Cayır Cayır Göbek Eriten Yoğurt Kürü

Göbekte biriken yağlar en zor eriyen bölgesel kilolardan. Göbek en hızlı nasıl eritilir? Göbek eriten kürler neler? Göbek yağlarından nasıl kurtulurum? gibi sorular da en çok arananlar arasında. Hızlı ve sağlıklı bir şekilde göbek yağlarından kurtulmak artık çok kolay. Evde bulunan malzemelerle 7 günde göbek yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Nasıl mı? İşte 7 günde 7 kilo verdiren göbek eritme kürü.

Yoğurt kürü ile çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde bölgesel kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Yoğurt kürü tamamen doğal ve kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerden oluşuyor. Bu zayıflama kürü sayesinde yaza incecik girebileceksiniz. Dünya paralar harcadığınız ürünlere veda ettiren bu kür hem tok tutuyor hem de spor yapmadan kolayca kilo vermenizi sağlıyor. Uyumada önce yediğiniz 1 yemek kaşığı yoğurt kürü ile ertesine güne hafiflemiş gireceksiniz.

gobek.jpg

SADE 7 GÜNDE GÖBEK YAĞLARINIZA VEDA EDİN

Yaz mevsimin yaklaşmasıyla tatil planları da yapılmaya başlandı. Kışın alınan kilolar ise başımıza dert oldu diyebiliriz. Ama bunun için üzülmeyin sadece 7 günde vücudunuzda bulunan fazla kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz. İçerisinde kırmızı pul biber, zencefil gibi vitamin deposu olan ürünlerin bulunduğu yoğurt kürünü 1 hafta da sıkı bir şekilde uygularsanız göbek yağlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Kısa bir sürede etki gösteren yoğurt kürü çok sayıda kişinin denediği zayıflama yöntemlerinden biri. Evet şimdi o mucize göbek eriyen yoğurt kürümüze gecelim.

gobekyagi.jpg

HER SABAH TARTIDA HAFİFLEDİĞİNİZİ HİSSEDECEKSİNİZ

Öncelikle 3 kaşık yoğurdumuzu ( Bu evde yapılmış yoğurt olursa daha iyi olur ama market yoğurdu ya da vitamin deposu manda yoğurdu da olabilir) bir kabın içerisine alalım. Ardından 3 tatlı kaşığı acı pul biberimizi üzerine dökelim. Pul biberi döktükten sonra yine 3 kaşık toz zencefilimizi karşımın üzerine ekleyelim. Daha sonra 3 yemek kaşığı kadar limon suyumuzu yoğur kürüne akıtalım. Bu normal limonun suyu olmalı Ve en son olarak her derde deva 2 yemek kaşığı zeytin yağımızı karışımıza ekleyerek iyice karıştıralım. Hazır olan karışımımızı uyumadan 2 saat önce yiyelim.

kur.jpg

AKŞAM 8'DEN SONRA YEME ALIŞKANLIĞINIZDAN VAZ GEÇİN

Göbek eriten zayıflama kürünü yedikten sonra akşam saat 8'den sonra kesinlikle hiçbir şey yememeliyiz. Bu yağ yakan yoğurt kürü göbek bölgenizde bulunan tüm yağlarınızı 1 hafta da eritecek. Düzenli olarak uyguladığınızda her sabah tartıda 1 kilo verdiğini göreceksiniz. Metabolizmayı da hızlandıran yoğurt kürü sindirim sisteminize iyi gelece. Kabızlık gibi sorunlardan da kurtulacaksınız. Tok tutan bu kür, gece yemek yeme alışkanlığınız da değiştirecek.

NOT: Bu yoğurt kürü mide rahatsızlığı olanlara tavsiye edilmemekte. İçerisinde bulunan acı pul biber mideniz zarar verebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN