YEKA GES-5 ihalesi ertelendi: Tarih belli değil

YEKA GES-5 ihalesi ertelendi: Tarih belli değil

Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları Güneş Enerjisi Santralleri 5 (YEKA GES-5) ihalesinin başvuruları belirsiz bir tarihe ertelendi.

Yenilenebilir enerji kaynak alanları yönetmeliği kapsamında toplam 1,500 MWe gücündeki bağlantı kapasitesinin tahsisi amacıyla yapılacağı ilan edilen Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları Güneş Enerjisi Santralleri 5 (YEKA GES-5) ihalesinin başvuruları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan ilanına göre; idare tarafından daha sonra ilan edilecek ileri bir tarihte alınacak.

Bakanlık tarafından 30 Eylül 2021'de yayınlanan ilanla, 23 adet bağlantı bölgesinde 76 güneş enerjisine dayalı kapasite tahsisini içeren YEKA GES-5 ihalesinin başvuru tarihi 12 Ocak olarak belirlenmiş, 4 Aralık 2021'de yayımlanan ilanla da 31 Mayıs'a ertelenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN