Yeni Dacia Duster ezber bozdu! 2024 model Duster'ı görenler gözlerine inanamadı... Tam bir tasarım harikası

Yeni Dacia Duster ezber bozdu! 2024 model Duster'ı görenler gözlerine inanamadı... Tam bir tasarım harikası

Geçtiğimiz gün yayınlanan bir haberde yeni Dacia Duster 3 sızdırıldı. Yeni Dacia Duster'ın sızdırılan görüntüleri büyük dikkat çekerken yeni Duster'ın Bigster konseptine oldukça benzemesi ise gözlerden kaçmadı. İşte sızdırılan yeni görüntüleri ile yeni Dacia Duster...

BARAN BEKİ | KARAR

Merakla beklenen yeni Dacia Duster, resmi tanıtımından önce sızdırıldı. Sızdırılan görsellerde aracın tasarım anlamında geçirdiği değişiklikler dikkat çekti.

Autolatest.ro tarafından sızdırılan yeni Dacia Duster 3'te dikkat çeken bir diğer nokta ise sızdırılan görseller arasında yer alan hybrid bilgisi oldu. Dacia'nın Bigster konseptine oldukça benzeyen yeni Duster, iddialara göre Nissan üretimi 1.6 litrelik hibrit bir üniteye ve (Aynı ünite Dacia Jogger'da da bulunuyor) Renault üretimi bir şanzımana sahip olacak.

İçten yanmalı motorlar hakkında net bir bilgi verilmezken Dacia'nın 1.5 dCI Euro 6 dizel motor ve manuel şanzıman seçeneğinden tamamen vazgeçtiği de sızdırılan bilgilerde yer alan iddialardan biri oldu. Ancak bu seçim Türkiye'yi de etkiler mi bilemiyoruz.

Bigster konseptini hayata geçiren Dacia Duster'ın sızdırılan görüntüleri ise şu şekilde:

yeni-dacia-duster-dikkat-cekti.pngyeni-dacia-duster2.pngyeni-dacia-duster.pngyeni-dacia-duster3.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN