Zam yağmuru 2023'te de durmuyor! Honda Civic'in en ucuz modelenin fiyatı şoke etti: Artık kimse alamaz

Zam yağmuru 2023'te de durmuyor! Honda Civic'in en ucuz modelenin fiyatı şoke etti: Artık kimse alamaz

Araç fiyatları her geçen gün zamlanırken yeni fiyat listeleri de sürücüleri dehşete düşürdü. Honda internet sitesi üzerinden yayınladığı fiyat listesi ile herkesi şaşırttı. Honda Civic Şubat ayı fiyatı belli oldu. İşte Honda Şubat 2023 fiyat listesi…

Dünyanın pek çok bölgesinde hizmet veren otomobil markası Honda 2023 Şubat ayı fiyat listesini açıkladı. Sürücüler otomobil markalarını araştırmaya devam ederken en çok merak edilen konuların başında ise güncel fiyat listeleri geliyor. Geçtiğimiz senelerde yaşanan çip krizi, küresel enflasyon, pandemi gibi nedenler tedarik zincirinin kırılması ve hammadde maliyetlerinin artmasına neden olurken fiyatlar da aldı başını gitti. Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle döviz kurlarının yükselmesi de otomobil fiyatlarını etkileyen bir başka neden olarak görülmektedir. Fiyat araştırması yapan sürücüler ise Honda Civic fiyatı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Honda Şubat 2023 fiyat listesi…

HONDA CİVİC 2023 ŞUBAT FİYATI BELLİ OLDU


2023 yılına giriş yaparken araç modellerinin fiyatları da tek tek açıklanmaya başladı.Şubat ayı ile birlikte Honda Civic güncel fiyatı da belli oldu.Honda Civic 202 Şubat fiyatı şu şekildedir:

honda-civic-model.jpg

1.5L VTEC Turbo ECO Premium: 942 bin TL
1.5L VTEC Turbo ECO Elegance: 1 milyon 33 bin TL
1.5L VTEC Turbo ECO Executive+: 1 milyon 118 bin 500 TL
1.5L VTEC Turbo Benzin Elegance: 1 milyon 13 bin TL
1.5L VTEC Turbo Benzin Executive+: 1 milyon 106 bin 500 TL

Honda Civic model araç hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar Honda'nın resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN