Zam Yerine Bu Sefer İndirim Geldi! Benzin ve Motorine Büyük İndirim: İşte İndirimli Yeni Akaryakıt Fiyatları

Zam Yerine Bu Sefer İndirim Geldi! Benzin ve Motorine Büyük İndirim: İşte İndirimli Yeni Akaryakıt Fiyatları

Benzin ve motorine gelen zamların ardından araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Gelen zamların ardından indirimli yakıt almak isteyen sürücüler yeni kampanyaları didik didik araştırıyor. Shell tarafından yapılan yeni kampanya yüzleri güldürdü. Yapılan akaryakıt alımlarında 40 TL'ye varan indirim başladı. İşte kampanyanın detayları...

Akaryakıta gelen peş peşe zamlar fiyatları uçurdu. Araç sahipleride yakıt alımlarını daha avantajlı hale getirmek için yapılan yeni kampanyaları araştırıyor. Shell yeni dev kampanyasını duyurdu. 16 Ağustos 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında ilk akaryakıt alışverişinde 4 defa 200 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan sürücülere 40 TL'ye varan indirim uygulanacak. Bu kampanya ile akaryakıt alımları daha ucuza gelecek. İşte yapılan kampanyanın detayları...

BENZİN VE MOTORİNE DEV İNDİRİM

16 Ağustos 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında, ilk akaryakıt alışverişinde kampanyaya katılan sürücülere tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 200 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahibi müşteriler, 05 Ekim tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 40 TL Shell Puan kazanacak.

h-1.jpg

DEPOYU YARI FİYATINA DOLDURUN

Aynı zamanda Word mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, 40 TL’ye ek 10 TL, toplamda 50 TL Shell Puan kazanabilecek. Bunun yanında dört işlemden en az birini POS’ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 50 TL’ye ek 10 TL, toplam 60 TL Shell Puan hediye edilecek.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

ÖDEME ŞEKLİNE GÖRE KAZANIN

Shell tarafından yapılan kampanyanın ayrıntıları ise şu şekilde;

POS’ta QR Kod kampanyasına yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile Shell istasyonlarında POS’ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir. POS’ta QR Kod ile Ödeme ile işlem yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir. Ödeme yapmada önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil’den Yapı Kredi Pay butonuna tıklayarak “QR Kod ile Ödeme”yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından “Kartlarım” menüsü altında bulunan Yapı Kredi Pay’i seçerek “QR Kod ile Ödeme”ye tıklayıp QR Kod okuyucuyu açın ve POS cihazında oluşan QR Kod’u okutun. Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

100 TL'LİK İNDİRİM

Kampanya koşullarını yerine getiren ve Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ve Yapı Kredi Business kartlar ile yapacakları harcamaya ekstra 40 TL Shell puan hediye edilecektir. Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’ler kampanya kapsamında toplamda 100 TL Shell puan kazanacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi POS’unu aktif kullanan İşletme, OBİ ve KOBİ bankacılığı müşterileri dahildir. Sadece son 90 gün içerisinde en az 1 adet gerçekleşmiş işlemi olan esnaf ve KOBİ’ler ekstra 40 TL Shell puanı kazanabilecektir.

a8-47.jpg

Harcamasını sadece Yapı Kredi Bireysel kredi kartı ve Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ile yapan Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR Kod ile ödeme kampanyasından faydalanarak 10 TL Shell puan ekstra olarak kazanabilecektir, QR kod ile ödeme kampanyasına Business Kartlar dahil değildir. Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR kod ile ödeme bireysel kartlarından ödeme yaparak en fazla 100 TL Shell puan kazanabilecektir.

24 AĞUSTOS 202 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.34 TL
  • İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 25.03 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 11,1 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 20.33 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 25,00 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 11,35 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara’da benzin litre fiyatı 20.45 TL
  • Ankara’da motorin litre fiyatı 25.12 TL
  • Ankara’da LPG litre fiyatı 11.37 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir’de benzin litre fiyatı 20.45 TL
  • İzmir’de motorin litre fiyatı 25.13 TL
  • İzmir’de LPG litre fiyatı 11,04 TL


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN