Ziraat Bankası'ndan yok artık dedirten promosyon! Emekliler sevinçten havaya uçtu... Banka promosyon tutarını arttırdı! Bakmadan maaşınızı taşımayın

Ziraat Bankası'ndan yok artık dedirten promosyon! Emekliler sevinçten havaya uçtu... Banka promosyon tutarını arttırdı! Bakmadan maaşınızı taşımayın

Emekli vatandaşların gözü kulağı emekli promosyon kampanyalarında. Bankaların açıkladı emekli promosyonları emekli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bankalar birbiriyle rekabete girerken Ziraat Bankası beklenen hamleyi yaptı.

Bankaların sunmuş olduğu promosyon kampanyaları yakından takip ediliyor. Birbiriyle rekabet halinde olan bankalar kampanyalar ile müşterileri kendisine çekmeye devam ediyor. Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyasını açıkladı. 2022 yılında Temmuz ayı içerisinde yapılan zamlar ile birlikte emekli promosyon ödemeleri de arttı. Ziraat Bankası'nın yaptığı son hamle emeklilerin yüzünü güldürdü.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERİ SEVİNDİRDİ

SSK ve Bağ- Kur emeklisi vatandaşlar bankaların emekli promosyon kampanyalarını yakından takip ediyor. 2022 yılında Temmuz ayında yapılan zamlar sonrasında emekli promosyonlarında da artış görüldü. Bankalar birbirleri ile yarışlarında devam ederken promosyon kampanyaları da peş peşe açıklanıyor.

Emeklilerin maaşlarına göre yapılan kampanyalar dikkat çekerken emekli promosyon ödemeleri de 10.000 TL'nin üzerine çıktı. Kamu ve özel bankalar emeklilere sunduğu fırsatlar ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Ziraat Bankası'nın yapmış olduğu kampanyalar ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Diğer bankalar ile promosyon yarışları devam ederken bankalar son başvuru tarihine 30 Eylül 2022 olarak açıkladı.

Ziraat Bankası

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI

Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyasını açıkladı. SGK emekli maaş ödemesini Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler için yapılan kampanya doğrultusunda yapılacak olan ödemeler şu şekildedir:

Maaşı 1500 TL altında olan kişiler 500 TL,

1500 TL ve 2500 TL arasında maaşı olan kişiler 625 TL,

Maaşı 2500 üzerinde olan kişiler ise 750 TL ödeme alacaklar.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin 3 yıllık taahhüt imzalaması gerekmektedir. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşını alacak olan kişilerin promosyon ödemesi için 3 yıl boyunca kalma sözü vermesi gerekiyor.

Bunun yanı sıra birden fazla emekli maaşı olan kişiler için de bir açıklama yapıldı. Maaş tutarı hesaplanarak yeniden ödeme yapılacağı belirtildi.

Maaşını Ziraat Bankası'na taşımak isteyen kişiler Mobil Bankacılık, ATM'ler, SMS ve şubeler aracılığı ile maaşlarını Ziraat Bankası'nda taşıyabilirler. Belirlenen şartları sağlayan kişiler Ziraat Bankası'ndan emekli promosyonlarını alabilirler.

Kampanya kapsamında son başvuru tarihi 31 Ağustos 2022 olarak açıklanmıştı. Fakat kampanya süresi uzatılarak 30 Eylül 2022 tarihi son başvuru tarihi olarak belirlendi. Emekli maaşını Ziraat Bankası'na taşımak isteyen kişiler 30 Eylül 2022 tarihine kadar işlemlerini yapabilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN