Ekrem İmamoğlu: Koronavirüsten en fazla kayıp İstanbul'da, sokağa çıkma kısıtlaması gelmeli

Ekrem İmamoğlu: Koronavirüsten en fazla kayıp İstanbul'da, sokağa çıkma kısıtlaması gelmeli

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşların çoğunun İstanbul'da olduğunu hatırlatarak, bir kez daha sokağa çıkma kısıtlaması istedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 79 vatandaşımızın daha hayatını kaybettiğini açıkladı. Türkiye'de toplam can kaybı da 356'ya yükseldi.

Koca'nın bu açıklamalarının ardından bir açıklama da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. En fazla vakanın İstanbul'da olduğunu hatırlatan İmamoğlu, İstanbul için sokağa çıkma kısıtlaması talebini bir defa daha yineledi.

İşte İmamoğlu'nun açıklaması:

"En samimi duygularımla, sadece ve sadece bu şehirde yaşayan insanların sağlığını düşünerek bu çağrıda bulunuyorum; bugün 79 yurttaşımızı kaybettik, hasta sayımız 18.135’e yükseldi. Kayıpların ve hastaların çoğunluğu İstanbul’da. Bir an önce sokağa çıkma kısıtlaması gelmelidir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN