Endonezya'da sel: 20 ölü

Endonezya'da sel: 20 ölü

Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinde sağanak nedeniyle meydana gel sel 20 kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı. Arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.

Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletine bağlı Flores kentinin doğusunda yerel saatle sabah 11.00'de başlayan sağanağın sele neden olduğu bildirildi. 

20 ÖLÜ, 9 YARALI

Arama ve kurtarma ekiplerinin şimdiye kadar 20 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, 9 kişinin yaralı olarak kurtulduğu ve kaybolan 5 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Selin ardından yüzlerce kişinin evinin hasar gördüğü ifade edilen açıklamada, arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Yetkililer ayrıca Açe, Sumatra ve Orta Cava eyaletleriyle başkent Cakarta ve Yogyakarta gibi bölgelerde de sağanak yağış uyarısında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN