Son dakika! Erdoğan, Beştepe'teki toplantıdan sonra açıklama yapacak

Son dakika! Erdoğan, Beştepe'teki toplantıdan sonra açıklama yapacak

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'teki toplantıdan sonra açıklama yapacak.

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'amiraller bildirisi'ne tepkisi merak edilirken, Beştepe'ten ikinci kritik açıklama geldi. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, saat 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayacak değerlendirme toplantısının ardından bir açıklama yapacaktır." ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilgili sözleri sonrası başlayan tartışmalar ve Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı'nın 'takke ve cübbe' giydiği fotoğraf ile emekli 103 emekli amiral ortak bir açıklama yapmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da 103 emekli amiralin açıklaması ile ilgili soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

Hem iktidardan hem de muhalefetten bildiriye peş peşe tepkiler gelmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise sessizliğini korumuştu.

Son olarak Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilgili ortak açıklama yapan bazı emekli amiraller hakkında da bu sabah saatlerinde gözaltı kararı verilmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da 10 emekli amiralin gözaltına alındığını duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN