Erdoğan'dan Elif için mesaj: Geçmiş olsun canım yavrum

Erdoğan'dan Elif için mesaj: Geçmiş olsun canım yavrum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki depremde 65 saat sonra enkazdan yaralı olarak kurtarılan Elif Perinçek için sosyal medyadan mesaj paylaştı: Seni ve birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki depremden 65 saat sonra enkaz altından yaralı olarak kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel'i; İdil'i, İnci'yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum" ifadelerini kullandı.

65 SAAT SONRA MUCİZE

İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan binalardan biri de Doğanlar Apartmanı oldu. Seher Dereli Perinçek ve 4 çocuğu enkazın altında kaldı. Ekiplerin çalışması sonucu anne ve 3 çocuğu enkazdan çıkarıldı.

Ekipler enkaz altında kalan Elif'i arama çalışmalarına devam ederken, beklenen güzel haber depremden 65 saat sonra geldi. Elif'in yerini bulan arama kurtarma ekipleri minik Elif'i sağ olarak enkazın altından çıkardı. Tüm Türkiye Elif'ten gelen haberle sevinç yaşarken, Elif bebek İzmir depreminin simgelerinden biri oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN