Eşinden boşandıktan sonra iğne ipliğe döndü! Ünlü sunucu Zahide Yetiş 14 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı: Meğer o kür sayesinde...

Eşinden boşandıktan sonra iğne ipliğe döndü! Ünlü sunucu Zahide Yetiş 14 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı: Meğer o kür sayesinde...

9 yıllık evliliğini sonlandırmasıyla gündeme gelen Zahide Yetiş, yaptığı açıklama büyük ilgi uyandırdı. Eski fotoğraflarını görenler ise Zahide Yetiş'in eski kilosunu merak ederek "Zahide Yetiş kaç kiloydu?" sorusuna yanıt aramaya başladılar. Ünlü sunucu daha önce sunuculuğunu yaptığı bir programda zayıflama sırrını paylaşmıştı ve bu yöntemle kilo verdiğini açıklamıştı. İbrahim Saraçoğlu'nun bir tavsiyesiyle denediği bu yöntemi uygulayan Yetiş'in zayıflama formülü ise merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Televizyon sunucusu Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy, 9 yıllık evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladılar. Bu açıklamanın ardından, Zahide Yetiş'in eski fotoğrafları da yeniden gündeme geldi ve hayranları, ünlü sunucunun nasıl kilo verdiğini merak etmeye başladılar.

Zahide Yetiş'in yıllar önce sunduğu bir programda, ünlü bitkisel tedavi uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesini uygulayarak, gözle görülür şekilde kilo verdiği ortaya çıktı. Bu yöntem sayesinde, Yetiş adeta iğne ipliğe dönüşmüştü.

GÜNDE 2 BARDAK MUTLAKA İÇMELİSİNİZ

ZAHİDE

Prof. Dr. Saraçoğlu, zayıflamak isteyenlere 2 bardak domates suyu önermektedir. Bu öneriye göre, bir bardak sabah, diğer bardak öğle saatlerinde tüketilmelidir. Domates alerjisi ve reflü problemi olmayan herkesin uygulayabileceği bu kür, 30 gün boyunca uygulanmalıdır. Beslenme düzeni aynı şekilde devam etmelidir. Kürün ardından 7 gün ara verilip, tekrar 1 ay boyunca uygulanması gerekmektedir. Güne limonlu su içerek başlanması ve lahana-limon-maydanoz kürünün de uygulanması önerilmektedir. Ayrıca, un, tuz ve şekerden kaçınılmalıdır.

9 YILLIK EŞİNDEN BOŞANDI

ZAHİDE YETİŞ

Zahide Yetiş ve Cem Arısoy, özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamalarına rağmen ayrılık kararı aldıklarını duyurdular. Daha önce "Aras ile yeni sayfalar açtık" diyen Zahide Yetiş, Cem Arısoy'dan boşandığını açıkladı. Çiftin, 9 yıllık evliliklerini sessiz sedasız sonlandırdıkları öğrenildi.

zahide yetiş

Zahide Yetiş, ayrılık kararının nedenlerini de açıkladı. İstanbul'da artık daha az vakit geçirdiğini söyleyen Yetiş, İzmir'de yaşadığını belirtti. Zahide Yetiş konuyla ilgili olarak, "Hayat sizi başka yerlere götürebilir ve o götürdüğünüz yerde varlığınıza devam edersiniz" şeklinde konuştu.

Bu yılların kendisi ve oğlu için özel olduğunu vurgulayan Yetiş, hayatının büyük çoğunluğunu İzmir'deki evinde geçirdiğini ifade etti. Oğlunun babası ve babaannesiyle diyaloglarının devam ettiğini de belirten Zahide Yetiş, "Oğlumla hayatımıza devam ediyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN