Eşinin sığınma evinden alıp götürdüğü Zeynep Topal ölü bulundu

Eşinin sığınma evinden alıp götürdüğü Zeynep Topal ölü bulundu

Sistematik bir şekilde şiddet gördüğü gerekçesiyle, Bingöl'deki evinden kaçıp İstanbul'da sığınma evine yerleşen Zeynep Topal, bir hafta önce yerini öğrenen eşi tarafından Bingöl'e geri götürüldü. Zeynep Topal dün akşam, bir sitenin bahçesinde öldürülmüş halde bulundu.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi Zeynep Topal, 2 ay önce şiddet gördüğü için evden kaçıp İstanbul’a giderek Sultanbeyli Polis Karakolu’na başvurdu. Zeynep Topal, talebi doğrultusunda bir sığınma evine yerleştirildi.

SIĞINMA EVİNDEN ALIP BİNGÖL'E GERİ GÖTÜRDÜ

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre, eşinin yerini öğrenen Osman Topal, 1 hafta önce İstanbul’a giderek bulduğu Zeynep Topal’ı Bingöl Karlıova’daki evine geri götürdü.

DÜN AKŞAM ÖLDÜRÜLDÜ

Dün akşam Turgut Özal Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi’nden silah sesleri duyan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine giden polis, bir sitenin bahçesinde elleri arkadan bağlanmış bir kadın cesedi buldu.

Yapılan araştırmada Bingöl Adli Tıp Morgu’na kaldırılan kadının Zeynep Topal olduğu anlaşıldı. Osman Topal gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN