Son dakika! Eski hakim ve savcılara operasyon

Son dakika! Eski hakim ve savcılara operasyon

Son dakika haberi... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sınav sorularını alarak hakim/savcı oldukları değerlendirilen ve daha sonra mesleklerinden ihraç edilen, çoğu Bylock kullanıcısı 44 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Son dakika haberi... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün 2011'deki avukatlıktan hakim-savcılığa geçiş sınavı sorularının sızdırması ile ilgili soruşturmada 44 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

2011 SINAVI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA

Başsavcılık'tan yapılan açıklamaya göre, FETÖ üyelerinin, 2011'deki avukatlıktan hakim savcılığa geçiş sınavında sorulara erişerek örgüt mensuplarına dağıttıklarının tespiti üzerine soruşturma başlatıldı.

44 ŞÜPHELİ İÇİN GÖZALTI KARARI

Sınav sorularını alarak hakim ve savcı oldukları, daha sonra da mesleklerinden ihraç edildikleri belirlenen çoğu ByLock kullanıcısı 44 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN