'Evlilik Çetesi'nden 45 ilde 9 milyon liralık vurgun!

Melisay Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli, merak konusu oldu. Zira, Türkiye'nin çeşitli kentlerinde yüzlerce erkeği, 'evlilik' vaadiyle milyonlarca lira dolandırarak ortadan kaybolan 'Evlilik Çetesi', annesinin, kızı Melisay Tosun'u polise ihbar etmesi sonucu deşifre oldu. İşte detaylar...

Türkiye'nin konuştuğu sahte gelin olayında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. 45 ildeki mağdurlardan dolandırılan paranın toplam 9 milyon liraya ulaştığı öğrenildi. 'Evlilik Çetesi'nin lideri Derya Akkuş'un yanı sıra bir televizyon programında itirafçılık yapan Melisay Tosun'un ve sevgilisi Emrah'ın da aralarında bulunduğu birçok kişi gözaltına alındığı belirtildi.

SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN'U ANNESİ İHBAR ETTİ

Antalya Serik'te yaşayan Dilek Köse, 20 yaşındaki kızı Melisay Tosun'un evlilik çetesine katıldığını ve sahte evlilikler yaptığı gerekçesiyle Didem Arslan Yılmaz'ın 'Vazgeçme' adlı programına başvurdu.

'Evlilik Çetesi'ne dair ortaya çıkan görüntüler izleyenlere pes dedirtti. Sahte gelinlerin evlilik programlarında kendilerine eş aradığı görüntüler evlilik çetesinin her yere dağıldığını gösterdi. Büyük sahte gelin operasyonunda pek çok kişi gözaltına alındı.

sahte-gelin-20.jpg

MELİSAY TOSUN'UN HAYAT HİKAYESİ

Sevgilisinin gözaltına alındığını öğrenen Melisay Tosun sinir krizi geçirdi. Canlı yayın sırasında emniyet güçleri genç kadını gözaltına aldı. 

Melisay Tosun'un annesi Dilek Köse, kızının 2018 yılında Emirhan isimli bir kişiyle, henüz 16 yaşındayken kaçıp evlendiğini, daha sonra da 18 yaşına girdikten sonra Balıkesir, Uşak ve Afyon illerinde sahte gelin olarak evlendirildiğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN