Fox TV Mucize Doktor dizisinin kadrosuna kimler katıldı? Özge Özder ekrana dönüyor

Fox TV Mucize Doktor dizisinin kadrosuna kimler katıldı? Özge Özder ekrana dönüyor

FOX TV'nin yeni dizisi Mucize Doktor oyuncu kadrosu netleşiyor. Dizide başrol oyuncusu Taner Ölmez (Doktor Ali) olacak. Bir süredir ekranda yer almayan Özge Özder de, "Kıvılcım" karakteriyle yeni sezonun iddialı dizisi Mucize Doktor kadrosuna yerini aldı. İşte Mucize doktor dizisi oyuncuları...

Mucize Doktor FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden biri... Oyuncu kadrosu netleşmeye başlayan dizide sürpriz isimler var. Dizinin çekimleri 20 Temmuz'da başladı.

MF Yapım imzalı dizi Amerika’da yayınlanan The Good Doctor dizisinden uyarlanan Mucize Doktor oyuncu kadrosunda başrolde Taner Ölmez var.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ BAŞROL OYUNCUSU TANER ÖLMEZ

Sevilen oyuncu Taner Ölmez dizide Doktor Ali karakterini canlandıracak. Başrol oyuncusu Taner Ölmez’e eşlik edecek isimler kesinleşmeye başladı.

19-07/08/taner-olmez-44.jpg

Taner Ölmez

ÖZGE ÖZDER EKRANA DÖNÜYOR

Mucize Doktor dizisinde Reha Özcan "Doktor Adil" karakterini, Onur Tuna "Ferman" karakterini, Özge Özder ise "Kıvılcım" karakterini canlandıracak. Dizide Ali’nin partnerini ise "Nazlı" karakteri için Sinem Ünsal ile görüşmeler sürüyor...

Dizinin senaryosu Pınar Bulut tarafından yazıldı ve dizinin yönetmeni Yusuf Pirhasan...

19-07/08/zge-ozder-3.jpg

Özge Özder

ONUR TUNA KİMDİR? ONUR TUNA NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

34 yaşındaki Onur Tuna 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale’de doğdu. Aslen de Çanakkalelidir. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Ortaokul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynamıştır. Onur Tuna ayrıca İzmir'de 4 yıl model olarak çalışmıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk dersleri alan Onur Tuna, oyunculuk kariyerine 2011 yılında Hayat Devam Ediyor adlı dizi ile ilk adımını atmıştır.

Son olarak FOX TV’de yer alan Yasak Elma dizisinde Alihan Taşdemir karakterine hayat veren Onur Tuna, 1.95 metre boyunda, 87 kilo ve Yengeç burcudur.

REHA ÖZCAN KİMDİR? REHA ÖZCAN NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

54 yaşındaki Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl‘de doğmuştur. Aslen Boyabat’lıdır. Tam adı Ragıp Reha Özcan’dır. Babası astsubaydır. 4 kardeşi vardır. Tiyatrocu Serhat Özcan (d.1961) abisidir. İlkokula Balıkesir’de gitti. Orta eğitimini, Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden 1987 yılında mezun oldu.

Reha Özcan, Profesyonel tiyatro hayatına, 1987 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda başladı. 1990-1991 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu’na atandı.

1992-1993 sezonunda tayin olduğu Antalya’ya yerleşti ve meslek hayatına Antalya Devlet Tiyatrosu’nda devam etti. Aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi’nin Tiyatro kulübünde ve Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nda yönetmen olarak görev yaptı.

2010 – 2011 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu. Ekim 2016 ayında Devlet Tiyatrolarından emekli oldu.

 

Filmleri ve Dizileri :
2017 – Adı Efsane (Hasan) (TV Dizisi)
2017 – Yaşamak Güzel Şey (Sinema Filmi)
2016 – İstanbul Kırmızısı (Sinema Filmi)
2016 – Sen Benim Herşeyimsin (Sinema Filmi)
2015 – Öyle ya da Böyle (Sadık) (Sinema Filmi)
2015 – Gecenin Kraliçesi (Osman Bulut (Selin’in Babası)) (TV Dizisi)
2014 – Çare-Sizlik (Hakim)(Kısa Film)
2014 – Unutursam Fısılda (Erhan’ın Babası) (Sinema Filmi)
2014 – 2015 – Maral (Halis) (TV Dizisi)
2014 – Buna Değer (Sinema Filmi)
2014 – Karadayı 3. Sezon (Emniyet Müdürü Vehbi Duru) (TV Dizisi)
2013 – Ölü ya da Diri (Sinema Filmi)
2013 – Kor (Kısa Film)
2013 – Fatih (Mahmut Paşa) (TV Dizisi)
2013 – Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon (Hüsrev Paşa) (TV Dizisi)
2012 – Tepenin Ardı (Nusret) (Sinema Filmi)
2012 – Suskunlar (Sait) (TV Dizisi)
2011 – Üsküdar’a Giderken (Berber Bürge) (TV Dizisi)
2011 – Yangın Var (Emniyet Müdürü) (Sinema Filmi)
2011 – Buhar (Kısa Film)
2011 – Kurtlar Vadisi Pusu 5. Sezon (Josef Beile) (TV Dizisi)
2009 – IV. Osman (Komiser Osman Toprak) (TV Dizisi)
2008 – Kollama (Komiser) (TV Dizisi)
2008 – Bahtı Kara (Adnan) (Sinema Filmi)
2007 – Dağlar Delisi (Porsuk) (TV Dizisi)
2005 – Naciye’yi Kim Sevmez (Playboy Burak) (TV Dizisi)

ÖZDE ÖZDER KİMDİR? ÖZGE ÖZDER NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

41 yaşındaki Özge Özder 1 Nisan 1978 Ankara doğumludur.  Elif Özge Özder ortaokul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Koleji'nde okumuş; daha sonraki yıllarda tiyatro ile tanışmıştır. 

1996 yılında konservatuar sınavlarına girerek Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünü burslu olarak Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü ise Yüksek puanla kazanmıştır. 

2000 yılında Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olan ve profesyonel oyunculuk hayatına BKM ile başlamış olan Özge Özder; 2001 yılından beri aktif olarak tiyatro sahnelerinde yer alıyor. 

2004-2006 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmış olan Haziran Gecesi adlı dizide canlandırdığı Lale abla ile televizyonda da büyük bir başarı yakalayarak ismini duyurmuştur. 

2005 yılından beri sahneye çıkmış olduğu Şehir Tiyatroları bünyesinde halen görev yapan “3 kız Kardeş” oyunundan Nataşa rolüyle göstermiş olduğu performans ile Bedia Muhavvit ödülüne layık görülmüştür. Aynı rolle Afife Jale ve Sadri Alışık ödüllerine de aday olmuş olan Özge Özder Leonce ile Lena oyununda Lena rolüyle yine Afife Jale ödülüne layık olmuştur. 

Oyuncu FOX TV'de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Emel karakterini canlandırmıştır. Özge Özder 14 Haziran 2014 yılında final yapan dizide senaryo gereği ölmesi gerekirken izleyicilerin Emel'in ölmesini istemiyoruz demesi üzerine tekrar oyuna dönmüştür. 

Özge Özder, müzisyen sevgilisi Sinan Güleryüz ile 30.07.2018’de evlendi.

SİNEM ÜNSAL KİMDİR? SİNEM ÜNSAL NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Sinem Ünsal,  01 Ocak 1993 yılında İzmir'de doğmuştur. Sinem Ünsal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezunudur. Sinem Ünsal, Kızım dizisinde Öykü'nün öğretmeni rolündeydi.

Kızım dizisi öncesinde de iki dizide daha oynamıştır. Sinem Ünsal, Çoban Yıldızı ve Siyah Beyaz Aşk dizilerinde rol almıştır. Sinem Ünsal'ın boyu: 1.62, kilosu ise 54'tür.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN