Galatasaray futbolda haftayı firesiz tamamladı

Galatasaray futbolda haftayı firesiz tamamladı

Galatasaray Kulübünün futbol takımları, bu hafta oynadıkları tüm maçlarda rakiplerine üstünlük sağlamayı başardı.

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'ın 5-1'lik Gençlerbiriği galibiyetiyle tamamladığı haftada, Galatasaray Futbol Akademisi'ne bağlı 7 alt yapı takımı da müsabakalarını kazandı.

Sarı-kırmızılı kulüpte, 12 yaş altı takımı Kasımpaşa'yı 4-1, 14 yaş altı takımı İstanbulspor'u 1-0, 15 yaş altı takımı İstanbulspor'u 10-0, 16 yaş altı takımı yine İstanbulspor'u 5-1 yendi.

Fenerbahçe'ye karşı oynanan karşılaşmalarda 17 yaş altı takımı 2-0, ve 19 yaş altı takımı ise 1-0 galip gelirken, 21 yaş altı takımı da Gençlerbirliği'ni 4-1'lik skorla geçti.

İSTANBUL / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN