Gaziantepsporlu futbolcu Desire hastaneye kaldırıldı

Gaziantepsporlu futbolcu Desire hastaneye kaldırıldı

Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantepspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan maçta Gaziantepsporlu Desire hastaneye kaldırıldı.

Gaziantepspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan mücadelenin 15. dakikasında rahatsızlanan kırmızı-siyahlı futbolcu Desire daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Ambulansla hastaneye kaldırıldı

Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan maçta Gaziantepspor’lu Prınce Desire rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırıldı. Maçın 15. dakikasında başını tutan genç oyuncu mücadelenin 25. dakikasında yerini Hakan Çinemre’ye bıraktı. Desıre, oyundan çıktıktan sonra soyunma odasının yolunu, oradan da ambulansla Özel NCR hastanesine kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN