Gazinatep'te iş insanı iki kadın tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Gazinatep'te iş insanı iki kadın tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep'te iş insanı Mustafa Ş. iki kadının bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybetti. Cinayet zanlıları yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep’te bir iş insanının iki kadının bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği iddia edilirken, şüpheli kadınlar yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şehitkamil ilçesi Mücahitler Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre iş insanı Mustafa Ş. (50), bir evde bilinmeyen bir nedenle N.A. ve E.K. isimli iki kadının bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası kadınlar kaçarken, iş insanı ise hayatını kaybetti.

KATİLLER YAKALANDI

Olayın ardından Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu katil zanlıları N.A. ve E.K. isimli kadınlar yakalanarak gözaltına alındı. Hayatını kaybeden iş insanının cansız bedeninin ise Gaziantep Adlı Tıp Kurumunda yapılacak otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilecek.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN