Gelecek Partili Ün: Pelikan için hesap günü gelecek

Gelecek Partili Ün: Pelikan için hesap günü gelecek

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, Pelikan’ın FETÖ benzeri bir yapı olduğunu ifade ederek, “Kendileri için hesap günü geleceğini biliyorlar” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, Halk Radyo’da Hukuki Gündem programının konuğu olarak Hasan Seymen’in sorularını yanıtladı. 

“Pelikan” konusunda gelen bir soru üzerine açıklamalarda bulunan Sema Silkin Ün, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Sema Silkin Ün, şu ifadeleri kullandı: 

Pelikan yapısı bugünlerde belki gücünü belli ölçüde kaybetmiş olabilir, bu yakarışları, çağrıları aslında güçlerini nasıl kaybettikleri ile de çok alakalı. Yıllardır söylüyorum, katıldığım programlarda da söyledim, FETÖ benzeri, FETÖ ahlaksızlığıyla donanmış bir yapıdır bu. Dolayısıyla aynı şekilde hesap vereceği gün gelecektir, ama bağımsız mahkemelerde… 

BİR HESAP GÜNÜ GELECEĞİNİ BİLİYORLAR 

Bugün bunun peşine düşmüyorsak eğer, Pelikan’dan bunun hesabını bugün sormuyorsak bunun sebebi var. Onlar da aslında arzu ediyorlar ki bugün henüz mahkemelere kendileri bir şekilde nüfuz edebiliyorken bu işler çözülsün ve yarın kimse hakkımızda dosya açmasın istiyorlar ama onların ekmeğine yağ sürmeyeceğiz.

Bir şekilde bunun mücadelesini vereceğiz ve nasıl “ben o yapının içinde asla olmadım” diyen kişiler ki bunlar aynı kişiler, yarın yine Pelikan yapısında da olmadıklarını ifade edecekler ve çok da söylüyorlar bunu, birçoğu aslında bizim o yapıyla bir alakamız yok diye satır aralarında, köşe yazılarında yazıyorlar çünkü bir hesap günü geleceğini biliyorlar kendileri için. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN