Gelecek Partisi Kızıltepe İlçe Başkanı Yücedağ elektrik sorununu yerinde inceledi

Gelecek Partisi Kızıltepe İlçe Başkanı Yücedağ elektrik sorununu yerinde inceledi

Gelecek Partisi Mardin Kızıltepe İlçe Başkanı Cesur Yücedağ ve çalışma arkadaşları elektrik kesintilerinin hayatı felç ettiği bölgede vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mardin Kızıltepe’de yaşanan elektrik kesintisi sorunları, hayatı felç etti. Vatandaşlar su bidonlarıyla gölden su götürmek zorunda kalırken, gölün suyunun yılan derisine varan maddelerle kirlendiği ve sağlıksız olduğu göze çarpıyor. Vatandaşlar ayrıca yüksek gelen elektrik faturalarından da şikayet etti.

Gelecek Partisi Mardin Kızıltepe İlçe Başkanı Cesur Yücedağ ve çalışma arkadaşları, sorunun yaşandığı bölgede vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Gelecek Partisi Sosyal İşler Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün de telefonla bağlandığı bölgede vatandaşların şikayetlerini dinlerken, vatandaşlar yardım beklediklerini dile getirdiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN