George Clooney ve Julia Roberts yeni film için bir araya geldi

George Clooney ve Julia Roberts yeni film için bir araya geldi

George Clooney ve Julia Roberts, Jodie Foster'ın yönetmenliğini yaptığı 'Para Tuzağı' filmi için yeniden bir araya geldi.

George Clooney ve Julia Roberts, ‘Oceans 11’ filminden 15 sene sonra Cannes Film Festivali’nin açılış promiyerinde gösterilen, yönetmenliğini Jodie Foster’ın yaptığı ‘Para Tuzağı’ filmi için yeniden bir araya geldi.

Foster’ın dördüncü filmi olan “Money Monster”ın ilk gösterimi de Cannes’da yapıldı. Gösterimle ilk kez Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısına çıkan Julia Roberts'ın, halının bir kısmında yalın ayak yürümesi büyük ilgi uyandırdı.

Festival yöneticileri, geçen yıl bir grup kadını uzun topuk giymediklerini gerekçesiyle bir filmin ilk gösterimine almamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN