Giresun merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu

Giresun merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu

Giresun merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 'Bylock' kullandıkları şüphesiyle 8 askerden 6'sı gözaltına alındı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Giresun merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 asker tutuklandı.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 1 Şubat'ta Giresun merkezli Manisa, Düzce, Hatay, Erzurum ve Rize'de "ByLock" kullandıkları belirlenen, aralarında meslekten ihraç edilmişlerin de bulunduğu askerlere yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 askerden 6'sı adliyeye sevk edildi.

Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

GİRESUN/AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN