Google'dan refah ödemesi: 500 dolar nakit, 4 gün izin, 26 Mart tatil

Google'dan refah ödemesi: 500 dolar nakit, 4 gün izin, 26 Mart tatil

Yeni tip koronavirüs nedeniyle uzaktan çalışmaya geçen Google çalışanlarının motivasyonunu artırmak için 26 Mart’ta şirket genelinde tatil ilan edileceğini, her çalışanına 500 dolar bonus nakit ödeme yapılacağını ve çalışanların istedikleri zaman ekstra 4 gün izin kullanabileceklerini açıkladı.

Google çalışanlarını mutlu etmek için düzenlediği anketi Googlegeist çalışanlara yılın başında dağıttı ve yanıtları Şubat ayında topladı. 135 binden fazla tam zamanlı ve yaklaşık bir o kadar sözleşmeli çalışanı olan şirketin düzenlediği ankete göre pandemi süreci zor geçti. 

Insider’da yer alan habere göre personelin refah düzeyindeki düşüş, Google CEO’su Sundar Pichai’yi şirket içinde yeni avantajlar ve iş gücü değişikliklerini duyurmaya yöneltti.

Google CEO’su Sundar Pichai sonuçları değerlendirdi.  Pichai yaptığı açıklamada “Bu yıl Googlegeist’te en büyük düşüşü gördüğümüz alanlardan biri ‘refah’ oldu. Anketteki bu düşüşe, pandemi ve şirketin inanılmaz büyümesi neden oldu” dedi.

google-calisani.jpg

2021 EYLÜL AYINA KADAR UZAKTAN ÇALIŞILACAK

Çalışanların daha mutlu olması ve işine odaklanması için Google 26 Mart’ta şirket genelinde tatil ilan edilecek, 500 dolar bonus nakit ödeme yapılacak, çalışanlar istedikleri zaman ekstra 4 gün izin kullanabilecek.

KOVID-19 salgını nedeniyle Mart 2020'den beri Google çalışanları uzaktan çalışıyor ve 2021 yılının Eylül ayına kadar uzaktan çalışılmaya devam edileceği açıklandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN