Gözaltına alınan Ayhan Bilgen'den mesaj: Kars'ta hırsızlığa geçit vermeyecek bir yol açtık

Gözaltına alınan Ayhan Bilgen'den mesaj: Kars'ta hırsızlığa geçit vermeyecek bir yol açtık

Kobani eylemleri soruşturmasında gözaltına alınan HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, avukatı aracılığıyla bir mesaj paylaştı: Kars'ta haksızlığa ve hırsızlığa geçit vermeyecek bir yol açtık.

2014'teki Kobani eylemleri ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, avukatı aracılığıyla bir mesaj paylaştı.

Soruşturma kapsamında Kars'tan Ankara'ya götürülen Bilgen "Kars'ta haksızlığa ve hırsızlığa geçit vermeyecek bir yol açtık. Şehri kim yönetirse yönetsin, Kars’ta yaşayanlar bu yoldan geri dönmeyecektir" dedi.

NE OLMUŞTU?

HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 2014'teki Kobani eylemleri ile ilgili yürütülen soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve sağlık kontrolünün ardından Kars Harakani Havalimanı'ndan uçakla soruşturmanın yürütüldüğü Ankara'ya gönderilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN