Günay Musayeva: 'Tolga 2 senedir oğlunu görmüyor'

Günay Musayeva: 'Tolga 2 senedir oğlunu görmüyor'

Tolga Karel ile dört yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Musayeva, Ortaköy’de görüntülendi. Günay Musayeva, eski eşi Tolga Karel’in oğulları Cihangir’i görmediğini açıkladı.

Eski eşi ve çocuğunun babası Tolga Karel'in oğlu Cihangir’i görmediğini belirten Musayeva, “Tolga iki senedir hem benimle hem oğlumla görüşmüyor” açıklamasında bulundu.

2011 yılında evlenen Azeri manken Günay Musayeva ile oyuncu Tolga Karel 4 yıllık evliliklerini geçen yıl bitirmişti.

16-03/21/56158111f018fb6340d63e9b

Tolga Karel’le Günay Musayeva’nın 4 yıllık evliliği geçen yıl 8 dakikalık duruşmayla sona ermişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN