10 gün boyunca donacağız! Kerem Ökten "anormal soğuklar" için tarih verdi: Hastalık havası geliyor!

10 gün boyunca donacağız! Kerem Ökten "anormal soğuklar" için tarih verdi: Hastalık havası geliyor!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarih vererek uyardı! 10 gün boyunca donacağız! Uzman isim normalin üstünde beklenen soğuklar için uyarı verdi! Hastalık havası geliyor... İşte, Kerem Ökten’in hava durumu tahminleri...

Dengesiz seyreden hava koşulları yerini normallerin altında seyreden soğuk bir havaya bırakıyor.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 20-30 Ekim tarihleri arasında ülkemizin normallerin altında seyreden soğuk bir hava dalgasıyla karşılaşacağını belirtti.

20-30 EKİM ARASINDA DİKKAT

20 Ekim'e kadar ise günün erken saatlerinde sıcaklıkların yükseldiği, ancak gecelerin oldukça serin geçeceği uyarısında bulunan Ökten, vatandaşları hastalık riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kerem Ökten, “20 - 30 Ekim arası Ülkemiz normallerden soğuk geçecek. 20 Ekim'e kadar ise gündüzler sıcak, geceler soğuk. Tam hastalık havası. Dikkatli olunmalı...” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN