215 sanık yeniden yargılanıyor: Adnan Oktar organize suç örgütü davası ertelendi

215 sanık yeniden yargılanıyor: Adnan Oktar organize suç örgütü davası ertelendi

72'si tutuklu 215 sanığın yeniden yargılandığı, Adnan Oktar organize suç örgütü davası sanıkların mütalaaya karşı savunmalarının alınmasının ardından yarına ertelendi.

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince, Marmara Cezaevi karşısındaki salonda görülen davanın 22. duruşmasına, Oktar'ın da aralarında bulunduğu bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile avukatları katıldı.

Mahkeme başkanı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının davaya katılma talebinde bulunduğunu kaydetti.

ADNAN OKTAR: TARAFSIZ OLARAK KATILACAKSA İSTERİZ

Talebe ilişkin görüşü sorulan Cumhuriyet savcısı, Bakanlığın talebinin kabulünü istedi. Sanık Oktar, Bakanlığın talebine ilişkin, "Avukat hanımın ne gerekçeyle katıldığını bilmiyoruz. Karşı tarafın savunucusu olarak mı katılıyor? Bizim aleyhimize katılıyorsa istemeyiz tabii ki ama tarafsız olarak katılacaksa isteriz." dedi.

Mahkeme heyeti, Bakanlığın davaya katılma talebini kabul etti. Duruşma, savunmaların alınmasına devam edilmek üzere yarına ertelendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN