40 yaş üstü avukatlara aşılama randevusu açıldı

40 yaş üstü avukatlara aşılama randevusu açıldı

Kovid-19'a karşı sürdürülen aşılama programına 40 yaş üstü avukatlar da dahil edildi.

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılamalar devam ediyor. Aşılama programına dahil edilen 40 yaş üstü avukatlar da saat 00.00 itibariyle e-Nabız uygulamasından aşı randevusu alabiliyor.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) konu ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter'dan şu duyuruyu yaptı:

"Değerli meslektaşlarımız; avukatlar, 40 yaş ve üzeri olmak üzere öncelikli aşı programına tanımlanmıştır. Randevular hemen alınabilir. 40 yaş altı, süreç içerisinde tanımlanacaktır. Destekleri için Sayın Adalet ve Sağlık Bakanlarımıza teşekkür ederiz."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN