5 kişinin cesedi bulunmuştu! Dehşet evinde yeni gelişme

5 kişinin cesedi bulunmuştu! Dehşet evinde yeni gelişme

Ankara'da, 10 Kasım'da beş Afganistan uyruklu kişinin öldürülmesi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, cinayetleri işlediği ve ülkesine kaçtığı kesinleşen M.O.Y. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi'ndeki bir evde 10 Kasım Esedullah Rahimi, Serferaz Sayaz, Habibullah Cora Han, Abdul Halim Ruzi Kul ve Abdurrahman Azizi'nin cesetleri bulundu. Beş kişinin öldürülmesi ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması devam ediyor.

Soruşturma savcısının talimatı üzerine özel ekip kuran cinayet büro amirliği ekipleri, olayın yaşandığı evde maktullere ait çok sayıda cep telefonu buldu. Cinayetlerde kullanılan çok sayıda delici ve kesici alet, faillere ait parmak izi ya da doku örneklerinin olup olmadığının araştırılması için laboratuvara gönderildi.

ekran-goruntusu-2022-12-01-173543.jpg

Savcılık, maktullerin tırnak arasında fail ya da faillerin DNA kalıntılarının bulunup bulunmadığının araştırılması için de Adli Tıp Kurumuna talimat verdi.

5909066.jpg

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI

Ölen kişilerin banka hesap hareketleri ile birlikte HTS kayıtlarını da inceleyen ekipler; cinayetleri, Afganistan uyruklu M.O.Y'nin işlediğini belirledi. Hakkında yakalama kararı çıkartılan şüphelinin olaydan sonra ülkesine kaçtığı tespit edildi.

Savcılığın talebi üzerine ise şüpheli hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

5909065.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN