5000 TL emekli ikramiyesi bekleyenlere son dakika! Bakan duyurdu: O tarihten önce...

5000 TL emekli ikramiyesi bekleyenlere son dakika! Bakan duyurdu: O tarihten önce...

5000 lira olan emekli ikramiyesi için son dakika açıklaması geldi! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. Yılına özel emeklilere 5000 lira yatırılacağını açıklamıştı. Emekliler ikramiyenin ne zaman hesaplara yatacağını merak ederken müjdeli haber Bakan Vedat Işıkhan'dan geldi. O tarihte ikramiye hesaplara yatıyor

Emeklilere 5000 bin lira ikramiye müjdesi sonrası gözler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ödeme takvimine döndü. Banka hesaplarına sürekli bakan emekliler ikramiyenin yatacağı tarihi merak etmeye başladı. Bakan Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi. Cumhuriyet'in 100. Yıl özel emekli ikramiyesi ne zaman yatırılacak, ikramiye yattı mı, ikramiye kimlere verilecek? İşte detaylar

emekliikramiyesi.jpg

EMEKLİ İKRAMİYESİ KİMLERE YATACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 kereye mahsus olmak üzere emeklilere 5000 lira ikramiye verileceğini duyurmuştu. İkramiyenin yatacağı tarihe dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklama yaptı. 5 bin lira emekli ikramiyesi dul ve yetim aylığı alanlar ile EYT başvurusu yapanlar da yararlanacak.

erdoganemekli.jpg

EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ NETLEŞTİ

Emekli ikramiyesi için geri sayım başladı. Ödeme günlerine dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan açıklama geldi. Bakan Işıkhan açıklamasında "Ödemeler, Kasım'ın 15'ini geçmeyecek gibi duruyor." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN