'6 Şubat depremini 10 dakika önce söyledim' diyerek yeni deprem için tarih verdi! O kentte büyük deprem olacak iddiası

'6 Şubat depremini 10 dakika önce söyledim' diyerek yeni deprem için tarih verdi! O kentte büyük deprem olacak iddiası

'İstanbul depremi ne zaman' olacak merakla beklenirken, geçen yıl yaşanan deprem felaketini önceden bildiğini dile getiren Nurcan Çinkara, yeni deprem tahminleriyle dikkatleri üstüne çekti. İşte detaylar...

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremleri 10 dakika önceden bildiğini iddia eden 'Gudatu' mahlasıyla tanınan astrolog Nurcan Çinkara, İstanbul'u etkileyecek Marmara depreminin 2024 yılında gerçekleşmesini beklemediğini söyledi. Nurcan Çinkara, Bingöl Karlıova-Yedisu üzerinde bir deprem beklediğini dile getirdi.

"KARLIOVA'DAKİ DEPREMDEN SONRA BARAJ TAŞACAK"

Depremlerle ilgili tahminlerini dile getiren Nurcan Çinkara, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz sene başında deprem olacak diye paylaşımlar yapmaya başlamıştım. Depremden 10 dakika önce de Instagram'da canlı yayın açarak söyledim. Bu sene ülkemizde Karlıova-Yedisu üzerinde deprem bekliyorum. Barajla ilgili de bazı sıkıntılar bekliyorum. İstanbul'da şu an büyük bir deprem beklemiyorum. Bir gün illa olacak ama bu sene beklemiyorum. Karlıova'da beklediğim depremde barajın patlama sıkıntısı var."

nurcan-cinkara-deprem-aciklamasi.jpg
Nurcan Çinkara

"MADDİ OLARAK SIKINTILAR YAŞAYIP SONRASINDA YÜKSELECEĞİZ"

Haberler'de yer alan habere göre, 2024 yılı için tahminlerini söyleyen Nurcan Çinkara, sözlerine şöyle devam etti:

"Ortak para birimi için adımlar atılacak. Amerika başkanı değişecek. Çin ve Türk ülkelerinin dahil olduğu bir ortak para birimi bekliyorum. Çin, Rusya ve İran da içinde olacak. Maddi olarak ülkece sıkıntılar yaşayacağız ama ilerleyen süreçlerde düzelecek. Maddi olarak çok yükseleceğiz. Avrupa Birliği tarzında bir oluşum olmaya başlayacak. Kıtlık ve susuzluk bizim ülkemizde çok olacak şeyler değil. Suyla alakalı sıkıntılar olacak ama susuzluk olmayacak. Kovid-19 benzeri bir salgın olacak, öksürük ve akciğer problemleri yaşanacak."

"İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU DEĞİŞECEK"

31 Mart'ta yapılacak seçimle ilgili konuşan Nurcan Çinkara, "Türkiye'deki siyasette de değişimler olacak. Ekrem İmamoğlu değişecek" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN