7 Şubat, 8 Şubat, 8 Şubat ve 10 Şubat'a dikkat! Her şeyinizi kaybedebilirsiniz: Yüz binlerce çiftçiye kritik uyarı

7 Şubat, 8 Şubat, 8 Şubat ve 10 Şubat'a dikkat! Her şeyinizi kaybedebilirsiniz: Yüz binlerce çiftçiye kritik uyarı

Yüz binlerce çiftçiye meteorolojiden kritik uyarı geldi! 7 Şubat, 8 Şubat, 8 Şubat ve 10 Şubat tarihlerine dikkat! Yalancı bahar aniden gidecek, her şeyinizi kaybedebilirsiniz! Tüm Türkiye etkilenecek, özellikle o tarihte...

Yalancı baharın yüzünü göstermesinin ardından meteoroloji kaynakları art arda uyarılda bulunmaya başladı. Meteoroloji kaynaklarından Meteoroloji Bey sayfası, X hesabından paylaşım yaparak özellikle çiftçilere uyarıda bulundu.

7, 8, 9 VE 10 ŞUBAT'A DİKKAT

Meteoroloji Bey paylaşımında 7,8,9 ve 10 Şubat’a dikkat çekerek zirai don riski bulunduğunu söyledi. Güneydoğu haricinde neredeyse tüm iç ve doğu bölgelerinde geceleri etkisini gösterecek.

Meteoroloji Bey, özellikle pazar günü tüm yurtta zirai don riskinin daha fazla bulunduğunu, hatta Trakya ve İstanbul'un karasal kesimlerinin de 0 derece altına düşeceğini ve Akdeniz’de yüksek dağlarda da zirai don riski bulunduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN