ABD'ye Münbiç saldırısı için başsağlığı mesajı

ABD'ye Münbiç saldırısı için başsağlığı mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD  Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford'a Münbiç'te yaşamını yitiren  Amerikan askerleri nedeniyle başsağlığı diledi ve Milli Savunma Bakanı Hulusi  Akar'ın da taziyelerini iletti.

Edinilen bilgiye göre, Güler ve Dunford arasında Brüksel'deki NATO  karargahında gerçekleşen basına kapalı görüşmede, bölgedeki son gelişmelerin yanı  sıra Suriye'deki iş birliği konuları ele alındı.

Görüşmede Münbiç'te ölen ABD askerleri nedeniyle mevkidaşına  başsağlığı dileyen Orgeneral Güler'in, Milli Savunma Bakanı Akar'ın taziye  dileklerini ilettiği de öğrenildi.

Hulusi Akar'ın "Her türlü yardıma hazır olunduğu" mesajının da  Orgeneral Güler tarafından ABD'li komutana aktarıldığı kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN