Acun Ilıcalı birkaç ay önce milyonlar yatırmıştı! "Yatırımı sonlandırdım" diyerek duyurdu

Acun Ilıcalı birkaç ay önce milyonlar yatırmıştı! "Yatırımı sonlandırdım" diyerek duyurdu

Acun Ilıcalı bir son dakika haberi ile günde oldu. Birkaç ay önce milyonlar yatırmıştı! Sosyal medya hesabından son gelişmeyi açıkladı. “Yatırımı sonlandıralım” diyerek duyurdu. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda İrlanda’nın köklü takımlarından biri olan Shelbourne Futbol Kulübü’nün çoğunluk hissesini satın almıştı. Kulübün hisselerine ortak olduğu dönem yaptığı açıklamalarda bu sürecin uzun bir zaman aldığını anlatan Ilıcalı, şimdi de yatırımı sonlandırdığını duyurdu.

YATIRIMI SONLANDIRMA KARARI ALDI

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Hull City’nin ardından İrlanda Futbol Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'yi satın almıştı. İrlanda Premier Lig ekibi Shelbourne FC'nin %60'lık hisselerini 3 milyon sterlin karşılığında satın almıştı. Lakin şimdi işler değişti. Ünlü isim yatırımları sonlandırdığını açıkladı.

yeni-proje-2-003.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyuran Acun Ilıcalı, şu sözleri paylaştı:

“ACM SPORTS olarak; İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz.

Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN