Adana'da dehşet! Önce babasını darbetti sonrası korkunç...

Adana'da dehşet! Önce babasını darbetti sonrası korkunç...

Adana’da, cinnet getirdiği iddia edilen bir kişi önce babasını darbetti, ardından pompalı tüfekle kardeşine ateş ederek öldürdü. Polisler, suç aletiyle birlikte kaçan katil zanlısını arıyor.

İddiaya göre, Kahraman Ö., babası Abdul Vahap Ö. ile kardeşi Cihan Ö. sözlü olarak tartışmaya başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

ÖNCE BABASINI DARBETTİ SONRA...

Kahraman Ö., babası Abdul Vahap Ö.’yü darbetmeye başladı. Daha sonra Kahraman Ö., araya girmek isteyen kardeşini pompalı tüfekle vurarak olay yerinden kaçtı.

a1.jpg

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Darp yaralısı baba Abdul Vahap Ö. Yüreğir Devlet Hastanesine silahla yaralanan Cihan Ö. ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Özel Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Cihan Ö. kurtarılamadı. Baba Abdul Vahap Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

a2.jpg

Polis olayı gerçekleştiren Kahraman Ö.’yü yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN