Ağustos ayında lapa lapa kar yağdı! Herkes soğuk bir şok yaşadı! Sıcaklık 1-2 derce değil tam 33 derece birden düştü

Ağustos ayında lapa lapa kar yağdı! Herkes soğuk bir şok yaşadı! Sıcaklık 1-2 derce değil tam 33 derece birden düştü

Dünyayı etkisi altına alan sıcak hava dalgası yerini soğuk havalara bıraktı. Şehir bir anda buz kesti. Lapa lapa yağan kar şok etkisi yarattı. İşte o görüntüler…

Dünya sıcak havalarla boğuşurken bu görüntüler herkesin içini serinletti. Lapa Lapa ya kar görüntüsü görenleri hayrete düşürdü. Sıcaklıklar 33 derece birden düşerken vatandaşta adeta buz kesti. İşte o görüntüler…


33 DERECE BİRDEN DÜŞTÜ

Hava Forum sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştığı görüntüler ile şok etkisi yarattı. Dünyayı kasıp kavuran sıcak hava dalgası yerine soğuk havalara bıraktı. Eylül ayına kısa bir süre kala kar görüntüleri de İsviçre'den geldi. Birkaç gün önce 32 derece olan İsviçre’de vatandaşlar da neye uğradığını şaşırdı.

Image

İsviçre’nin Zermatt şehrinde kayda geçen görüntüler yok artık dedirtti. Sıcaklıklar bir anda 32-33 derece birden düşerken lapa lapa yağan kar görüntüsü de dünyanın çivisi çıktı dedirtti. İsviçre'de sıcaklık -1 dereceye kadar gerilerken soğuk hava dalgasıyla halk da soğuk bir şok yaşadı. Hava Forum tarafından paylaşılan görüntüler dikkat çekerken paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN