Ahmet Eşref Fakıbaba kimdir, neden AK Parti'den istifa etti? Ahmet Eşref Fakıbaba nerenin milletvekili?

Ahmet Eşref Fakıbaba kimdir, neden AK Parti'den istifa etti? Ahmet Eşref Fakıbaba nerenin milletvekili?

Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti üyeliğinden ve milletvekiliğinden istifa ettiğini açıkladı. Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bazı insanlarla birlikte olmadığım için çok mutluyum" dedi. Ahmet Eşref Fakıbaba kimdir? Detaylar burada.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba son dakika bilgisine göre partisinden ve vekillikten istifa etti. Ahmet Eşref Fakıbaba sosyla medya hesabından istifa ettiğini duyurdu. Fakıbaba, 'Siyasi ve ahlaki anlayışımla uygun olmayan bazı kişilerle artık beraber olmayacağım için çok memnunum. Bu fırsatı bana tanıyan bütün büyüklerime teşekkür ederim' açıklamasında bulundu.

Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti ve vekillikten istifa ettiğini açıkladı. İstifasını şöyle dile getirdi, 'AK Parti üyeliği ve milletvekilliğinden istifamı Aziz Milletime saygılarımla arz ediyorum' dedi.

fakıbaba

'BANA BU FIRSATI VEREN BÜYÜKLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM'

'2003 yılında üyesi olduğum AK Parti'de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bana bu fırsatı tanıyan büyüklerime teşekkür ederim. Şanlıurfa halkına da şükranlarımı sunuyorum. Bu yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için çok üzgünüm.'

'BAZI KİŞİLERLE BERABER OLMAYACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

'Siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan sonra beraber olmayacağım için çok mutluyum. AK Parti üyeliğinden bana oy veren Şanlıurfa halkına saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden istifa ediyorum. Aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur.'

fakıbaba

AHMET EŞREF FAKIBABA KİM?

1951 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelmiştir. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Tıp Doktoru ve Genel Cerrahi Uzmanıdır.

Taksim İlk Yardım Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde ihtisas yapmıştır. ABD'de Texas Eyaleti Arlington Hastanesinde gözlemcilik görevinde bulunmuştur. Iğdır ve Birecik Devlet hastaneleri ile Şanlıurfa SSK Hastanesinde Başhekimlik görevini üstlenmiştir. 2 dönem Şanlıurfa Belediye Başkanlığını yapmıştır.

25 ve 26. dönemde Şanlıurfa Milletvekili seçildi. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyeliği yapmıştır. 65. hükümette Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanıydı.

Ahmet Eşref Fakıbaba, evlidir ve 3 çocuğu vardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN