CHP’li Lütfü Savaş AK Parti'nin teklifini açıkladı: Hatay'ı sana teslim edeceğiz

CHP’li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kendisine AK Parti'den bir teklif geldiğini açıkladı: "Sen milliyetçi, muhafazakar çizgide bir insansın. Sen gel, seni sayın Cumhurbaşkanımızla görüştüreceğiz. Hatay'ın her şeyini sana teslim edeceğiz."

Türkiye seçim atmosferine girerken partiler arası transfer teklifleri de artmaya başladı. Hatay Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş TV5'de katıldığı Ankara Bürosu canlı yayın programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazeteci Mustafa Yılmaz'ın sorduğu bir soruya yanıt veren CHP'li Belediye Başkanı Savaş, AK Parti'den üst düzey isimlerin kendisine teklifte bulunduğunu açıkladı.

"HATAY'IN HER ŞEYİNİ SANA VERELİM"

Hatay Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, "40 gün önce yine geldi bir tanesi. Sen tipoloji olarak, dünya görüşü olarak bu Cumhuriyet Halk Partisi gibi değilsin. Sen milliyetçi, muhafazakar çizgide bir insansın. Sen gel, seni sayın Cumhurbaşkanımızla görüştüreceğiz. Hatay'ın her şeyini sana teslim edeceğiz diye en son 40 gün önce geldiler üst düzey isimler. Bir felsefe var. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol biz olduğumuz gibi görünmeye çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi şimdi de Millet İttifakı gönlünü açtı. Bugüne kadar beni incitecek bir şey yapmadılar." diye konuştu.

Son olarak Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden istifa ettiğini ve İYİ Parti'ye geçtiğini duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN