RTÜK üyelik kontenjanı AK Parti'den İYİ Parti'ye geçti

RTÜK üyelik kontenjanı AK Parti'den İYİ Parti'ye geçti

RTÜK Üst Kurulu Üyesi İlhan Taşcı, AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifa etmesinin ardından RTÜK'te boşalan üyelik koltuğunun İYİ Parti'ye geçtiğini açıkladı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla partisinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Fakıbaba, "Siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum" sözlerini kullandı.

RTÜK ÜYELİĞİ KONTENJANI İYİ PARTİ'YE GEÇTİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üst Kurulu Üyesi İlhan Taşcı, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den istifasının ardından boşalan RTÜK üyeliğinin İYİ Parti'ye geçtiğini söyledi.

Taşçı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Fakıbaba'nın AKP’den istifasıyla birlikte boş olan RTÜK Üyeliği İyi Parti'ye geçer" ifadelerini kullandı.

ilhan-tasci-twitter.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN