AK Parti'den Fakıbaba'nın istifasına ilişkin ilk açıklama

AK Parti'den Fakıbaba'nın istifasına ilişkin ilk açıklama

AK Parti ve milletvekiliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba'ya ilişkin AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Fakıbaba'nın partiden istifasıyla ilgili, "Ne partiye, ne Meclis'e herhangi bir yazılı belge ulaşmadı. Sosyal medya paylaşım üzerinden yapılan istifa açıklamasını açıkçası doğru bulmuyorum." dedi.

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifasıyla ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Henüz Meclis'e gelen bir şey yok. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalardan sonra sanırım TBMM'ye de dilekçe ile iletecektir" dedi.

CNN Türk yayınına katılan Ünal, Fakıbaba'nın sosyal medya üzerinden yaptığı istifa açıklamasıyla ilgili henüz bir teyidin söz konusu olmadığını belirtti. Ünal, "Ne partiye, ne Meclis'e herhangi bir yazılı belge ulaşmadığı için bir sosyal medya paylaşım üzerinden açıkçası doğru bulmuyorum. Açıklamasından anladığım kadarıyla bu açıklamanın aslında siyasal değil kişisel izlenimini doğuruyor. RTÜK seçimiyle bu istifanın ilişkilendirilmesini de doğru bulmuyorum. Bir sosyal medya açıklaması üzerinden bunun magazinini yapmak bence şu anda doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

'RTÜK'TE AK PARTİ'NİN ÜYELİĞİ BOŞALDI'

Ünal, "Gerekçelerini ortaya koyar ondan sonra da kendi açıklamaları, beyanları üzerinden o zaman bir değerlendirme yapılabilir. RTÜK'te AK Parti'nin bir üyeliği boşaldı, doğal olarak Meclis Başkanlığı üyeliği boşalan partiye bir yazıyla bunu bildirir. " dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN