Fakıbaba'nın istifasının sırrı bu videoda: AK Parti olarak geliyorsanız sıkıntı

AK Parti'nin Güneydoğu'daki en büyük kalesi konumunda olan Şanlıurfa'nın milletvekili olan eski bakan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Ak Parti'den istifası sonrası daha önce yaptığı bir esnaf ziyaretindeki diyaloglar çok konuşulmaya başlandı. Şanlıurfa'da bir esnaf ziyaretinde kameralara takılan görüntülerin istifanın sinyali olduğu belirtilirken ziyarette yaşanan diyalog ise şu şekilde. Esnaf "AK Parti olarak geliyorsanız sıkıntı Fakıbaba olarak geliyorsanız baş göz üstüne" diyor.

AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa eden ardından da İYİ Parti'ye geçeceğini açıklayan eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Şanlıurfa'da yaptığı bir esnaf ziyaretinde yaşanan diyalog çok konuşulmaya başlandı. Yaşanan diyaloğun istifanın arkasındaki neden olduğu ifade edildi.

Şanlıurfa'da bir esnaf ziyaretinde kameralara takılan bir görüntüde Fakıbaba ile esnaf arasında şu diyalog yaşanıyor. Esnaf "AKP olarak geliyorsanız sıkıntı Fakıbaba olarak geliyorsanız baş göz üstüne" diyor.

Daha önce de bir çok kez partisini eleştiren ve şimşekleri üzerine çeken Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden kişilerin kendisini ölümle bile tehdit ettiklerini söylemişti. Özellikle Senyaşar ailesi hakkında Ahmet Eşref Fakıbaba, Şenyaşar ailesine yönelik saldırıya 'terör' dediği için "Keşke öyle bir ifadede bulunmasaydım" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN