'Fakıbaba'nın ardından MHP'li Vural da İYİ Parti'ye geçiyor'

'Fakıbaba'nın ardından MHP'li Vural da İYİ Parti'ye geçiyor'

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa edip İYİ Parti'ye katılacağını açıklamasının ardından, MHP’li Oktay Vural’ın da İYİ Parti’ye katılacağı iddia edildi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından istifa kararını duyuran Fakıbaba, “siyasi ve ahlaki anlayışına uygun olmayan kişilerle bundan sonra beraber olmayacağı için mutlu olduğunu” söyledi. Fakıbaba, İYİ Parti’ye katılacağı iddalarıyla ilgili soruya, “Söylemiyordum ama konuşulmaya başlayınca söyleyeyim. İYİ Parti’ye katılıyorum” yanıtını verdi.

'MHP'Lİ OKTAY VURAL DA İYİ PARTİ'YE KATILIYOR'

Fakıbaba’dan sonra MHP’li Oktay Vural’ın da İYİ Parti’ye katılacağı iddia edildi. Cumhuriyet’ten Gamze Kolcu’nun haberine göre; İYİ Parti’ye ‘iktidarı rahatsız edecek’ katılımların devam edeceği belirtilirken “sıradaki ismin eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın olabileceği” ifade ediliyor.

İYİ Parti’ye katılan yeni isimler kritik görevlere de getiriliyor. Mayıs ayında İYİ Parti’ye katılan emekli hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok Genel Başkan Danışmanlığı görevine getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AK Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez de geçen hafta partiye katıldı ve genel başkan başdanışmanı oldu.

İYİ Parti'ye bu hafta katılan isim Prof. Dr. Kürşad Zorlu oldu. Zorlu, partide iki yıl önce lağvedilen sözcülük görevine getirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN