Bakan Bozdağ'dan Fakıbaba'nın istifası sonrası dikkat çeken açıklama

Bakan Bozdağ'dan Fakıbaba'nın istifası sonrası dikkat çeken açıklama

Ak Parti, Şanlıurfa Milletvekili eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın milletvekilliğinden ve partisinden istifa etmesiyle sarsılırken Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fakıbaba'nın açıklamalarına göndermede bulunarak, "Ak Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye de yetmez." dedi. Bozdağ, paylaşımını kısa süre sonra sildi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçmiş ve açıklamalarıyla Ak Parti'de deprem etkisi yaratmıştı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Fakıbaba'nın açıklamalarına göndermede bulunarak "Ak Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye de yetmez." dedi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan Bozdağ'ın açıklamaları şöyle:

'Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir. Ahlak; nefsi ve hesabi olan hiçbir şeye kılıf olmaz/olamaz.'

Bozdağ söz konusu paylaşımını ise kısa süre sonra sildi.

1666511183363-ekran-resmi-2022-10-23-10-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN