CHP'li belediyelere yönelik operasyonda gözaltına alınıp 1 yıl 10 gün cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, DEM Parti Eş Genel Başkanlarıyla olan görüşmesine dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile bir araya gelen Özer, barış ve demokrasi konusunda Türkiye'nin gelmiş olduğu aşamayı konuştuklarını belirtti.
Özerin paylaşımı şu şekilde:
"Bugün DEM Parti Eş Genel Başkanları Sn. Tülay Hatimoğulları ve Sn. Tuncer Bakırhan ile bir araya geldik.
Barış ve demokrasi konusunda Türkiye’nin gelmiş olduğu aşamayı konuştuk ve bundan sonraki süreçle ilgili fikir teatisinde bulunduk.
Ben de yıllarını barış ve demokrasiye adamış, Kürt meselesi üzerine çalışmış bir bilim insanı ve siyasetçi olarak bu konuda üstüme düşen her sorumluluğu yerine getirerek gereğini yapacağım.
Cumhuriyeti barış ve demokrasi ile mutlaka buluşturacağız."
Bugün DEM Parti Eş Genel Başkanları Sn. Tülay Hatimoğulları ve Sn. Tuncer Bakırhan ile bir araya geldik.
— Ahmet Özer (@profdrahmetozer) November 29, 2025
Barış ve demokrasi konusunda Türkiye’nin gelmiş olduğu aşamayı konuştuk ve bundan sonraki süreçle ilgili fikir teatisinde bulunduk.
Ben de yıllarını barış ve demokrasiye… pic.twitter.com/oPdNu3jy6S
