Aile sağlık merkezinde Emine hemşireye silahlı saldırı: Hayati tehlikesi sürüyor

Aile sağlık merkezinde Emine hemşireye silahlı saldırı: Hayati tehlikesi sürüyor

Sağlıkçıya şiddet bitmiyor. Karaman'da bir aile sağlık merkezinde çalışan hemşire Emine A. kendisine platonik aşk beslediği öne sürülürken Hüseyin B. tarafından silahla vuruldu. Aynı silahla intihara kalkışan saldırgan ile Emine hemşirenin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay, saat 11.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi'ndeki 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Hüseyin B., aile sağlığı merkezine giderek, hemşire Emine A.'ya odasında tabancayla ateş etti. Ardından da aynı tabancayla kendi göğsüne ateş edip intihara kalkıştı.

HAYATİ TEHLİKELERİ SÜRÜYOR

Emine A. ve Hüseyin B.'ye ilk olarak sağlık merkezindeki doktorlar müdahalede bulundu. Ardından 2 yaralı, ihbarla çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

3-001.jpg

Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikeleri bulunurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN