AK Parti’den istifa eden Fakıbaba: AK Partili vekilin adamları beni öldürecekti

AK Parti’den istifa eden Fakıbaba: AK Partili vekilin adamları beni öldürecekti

AK Parti’den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba, katıldığı bir televizyon programında şok edici açıklamalarda bulundu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile Şenyaşar Ailesi arasındaki kavga olayına değinen Fakıbaba, "Bana bir televizyon programından sonra devletin misafirhanesine gelip, 10-15 kişi hakaret etti, bağırdı, küfretti. Sadece hakaret etme değil tehdit de var. Belki yakalamış olsa öldüreceklerdi” dedi.

AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu.

"GENEL MERKEZ BANA SAHİP ÇIKMADI"

“İktidarın suçlarını anlatmayı planlıyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan Fakıbaba, “300 kişinin bana nasıl saldırdığını Urfa halkı biliyor. Ben müthiş bir şekilde mücadele ettim. Kimisini mahkemeye verdim. Genel merkez bana sahip çıkmadı. Bu şahsi bir olay olabilir ama bu işi yaşarken bir mevcut belediye başkanı, AKP'li ilçe başkanına namluyu doğrultup adamcağızı vurmaya çalıştı. Ben adalet yok dediğim zaman boşuna konuşmuyorum. Bunlar tek tek anlatılacak” diye konuştu.

"YAKALAMIŞ OLSA ÖLDÜRECEKLERDİ"

Sözcü'de yer alan habere göre, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile Şenyaşar Ailesi arasında kavga olayına da değinen Fakıbaba, İbrahim Halil Yıldız'ın akrabalarından 10-15 kişinin kendisini bulma amacıyla bulunduğu yere gelip tehdit ettiğini öne sürdü. Fakıbaba, “Bana bir televizyon programından sonra devletin misafirhanesine gelip, 10-15 kişi hakaret etti, bağırdı, küfretti. Sadece hakaret etme değil tehdit de var. Belki yakalamış olsa öldüreceklerdi” şeklinde konuştu.

Soyadı Yıldız olan birisinden 10 gün önce tehdit aldığını da öne süren Fakıbaba, "Hemen savcılığa verdim” dedi.

"BELEDİYE BAŞKANLIĞIMI ENGELLEYEN FETÖ GRUBU"

2014 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili de konuşan Fakıbaba, "Bana göre FETÖ devreye girdi ve 2014'te aday olamadım. Benim son yaptırmış olduğum anket Urfa'da yüzde 65'ti. 2014 yılında Şanlıurfa Belediye başkanlığımı engelleyen FETÖ grubudur” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN