İYİ Partili Fakıbaba kendisini tehdit eden kişinin adını açıkladı

İYİ Partili Fakıbaba kendisini tehdit eden kişinin adını açıkladı

Geçen hafta soyadı 'Yıldız' olan kişinin kendisini tehdit ettiğini açıklayarak savcılığa suç duyurusunda bulunan İYİ Partili Ahmet Eşref Fakıbaba, o kişinin ismini paylaştı.

AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Ahmet Eşref Fakıbaba, kendisini tehdit eden kişinin ismini açıkladı.

İstifasının perde arkasına ilişkin geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Fakıbaba, soyismi 'Yıldız' olan bir kişi tarafından tehdit edildiğini açıklamıştı.

ahmet-esref-fakibaba-hangi-partide.jpg

" 'YILDIZ AİLESİYLE İLGİSİ VAR' DEMİYORUM"

Tehdit eden kişinin adını vermeyen Fakıbaba, daha önce de AK Partili Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile aynı soyadını taşıyan kişilerce kaldığı misafirhanenin önünde hakaretlere uğradığını anlattı.

T24'te Candan Yıldız'ın konuğu olan Ahmet Eşref Fakıbaba, kendisini tehdit eden kişinin 'Orhan Yıldız' olduğunu söyledi.

"AK Partili vekil ile alakası var mı?" sorusuna ise Fakıbaba, "Yıldız ailesi ile ilgisi var demiyorum. Alakası da olmayabilir. Savcılığa biz bildirdik" dedi.

ahmet-esref-fakibaba-kimdir-aslen-nereli-kac-yasinda.jpg

"GECENİN BİRİNDE BANA KÜFÜRLER ETTİLER"

İYİ Partili Ahmet Eşref Fakıbaba, konuyla ilgili olarak geçen hafta şunları söylemişti:

"2018 yılından sonra ben tefecilik de gördüm. Ama şu işi yanlış yapmayalım. Yıldız ailesi diyoruz değil mi? Yıldız ailesinde çok dürüst iş insanları var. Çok dürüst memurlar var. Çalışan işçiler var ama bana bir televizyon programından sonra devletin misafirhanesine gelip 10-15 kişi, hakaret eden bağıran, gecenin saat birinde küfreden insanlar da var. Ama bunları bir kefeye koyduğunuz zaman bir haksızlık oluşuyor.

("AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ailesi içinden 10-15 kişinin sizin bulunduğunuz yere gelip hakaret etmesinden bahsediyorsunuz doğru mu?" sorusu üzerine) Hakaret değil sadece, tehdit... Belki yakalamış olsalardı öldüreceklerdi. Döveceklerdi, kıracaklardı. Onu bilemiyorum. Bu önemli bir olay. İbrahim Halil Yıldız'la mahkemelik olay devam ediyor. İbrahim beyle bir telefonda görüştük, sonra kardeşi aradı, 10-15 kişi geldi, küfürler hakaretler. Orada olsam belki kapı kırılıp girilecekti. Öle de bilirdim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN