Ahmet Eşref Fakıbaba'dan İbrahim Tatlıses'e tazminat davası! Bakın parayı nereye bağışlayacak?

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan İbrahim Tatlıses'e tazminat davası! Bakın parayı nereye bağışlayacak?

Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'ya sosyal medya üzerinden hakaret eden İbrahim Tatlıses'e Fakıbaba tarafından hakaret davası açıldı. Maddi manevi tazminat davası açan Fakıbaba, bakın kazandığı parayı nereye bağışlayacak?

İYİ Parti'ye geçtiğini açıklayan Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sanatçı İbrahim Tatlıses tarafından ağır hakaretlere maruz kaldı. Tatlıses, Fakıbaba için sosyal medya hesabından "Teneke Fako" diyerek herkesi şaşırtmıştı. Bu sözlerden sonra Fakıbaba'nın, Tatlıses'e maddi manevi tazminat davası açtığı öğrenildi.

fakibaba.jpg

FAKIBABA'DAN TATLISES'E DAVA

Mustafa Barış Durak'ın haberine göre; İbrahim Tatlıses'in eski AK Partili Ahmet Eşref Fakıbaba'ya sosyal medya üzerinden sarf ettiği sözlerden sonra Fakıbaba tarafından hakaret davası açtığı öğrenildi.

ibo.jpg

KAZANDIĞI PARAYI AŞEVİNE BAĞIŞLAYACAK

Fakıbaba'nın avukatı aracılığıyla açtığı maddi ve manevi tazminat davasından kazandığı parayı, memleketi Şanlıurfa'daki aşevine bağışlayacağı da belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN