BTP’yi Millet İttifakı’na alın

BTP’yi Millet İttifakı’na alın

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş “Beni Millet İttifakı’na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz” ifadelerini kullandı.

FOX TV’ye konuşan Baş “Bire bir ben Temel Bey’e (Saadet Partisi Genel Başkanı ) bir aracıyı gönderdim. Bir sor; ‘ne problem var, biz bir şey mi yapmışız, ne yapmışız?’ Temel Bey’in şöyle söylediği bana iletildi: ‘Onlar çok Atatürkçü bir parti.’ Ben şok içinde kaldım. Benim duyduğum bu” iddiasını dile getirdi.

Baş “Bize CHP, Kemal Bey cephesinden de ‘Temel Bey’le görüşün, orayı çözün ki biz masada yer alalım’ denildi. Ben bunu açıkça söylüyorum. Biz de dedik ki bir gidip görülelim. Ama bu cevabı aldık. Sosyal tabandan, medyadan, halktan sürekli olarak duyduğum bir şey olduğu için söylüyorum: Millet İttifakı’na katıl. Millet İttifakı’nın içinde olmamak benim bir tercihim değil. Parti kadroları olarak Millet İttifakı’na destek veririz, içinde oluruz. Beni Millet İttifakı’na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz. Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar. Çünkü bunu vatandaş istiyor. Bunu altılı masa üyeleri değerlendirsinler” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN